Napolis håp om Europa henger i en tynn tråd etter uavgjort mot Fiorentina

FLORENCE, Italia — – Fjorårets Billige Serie A fotballtrøyer mester Napoli kan ikke ende høyere enn på åttendeplass denne sesongen etter å ha spilt uavgjort 2-2 mot Fiorentina fredag.

Fotballdrakt Herrer

Napoli ligger på niendeplass på tabellen, to poeng bak Fiorentina football Trøyer, som har en kamp i hånden. Napoli har én kamp igjen.

Napoli vant ligaen for 12 måneder siden for første gang siden Diego Maradona bar den karakteristiske lyseblå skjorten, men har sløst bort poeng med jevne mellomrom denne sesongen, og har spilt uavgjort 13 ganger på 37 kamper. Napoli Liverpool fotballtrøyer damer har ikke vunnet på de seks siste kampene.

Amir Rahmani ga Napoli ledelsen etter åtte minutter da han nikket inn et hjørnespark.

Men Cristiano Braghi med et flott frispark og M’Bala Nzola med et lavt skudd slo tilbake fem minutter før pause og sendte hjemmelaget opp i 2-1-ledelse til pause.

Den georgiske spissen Khvicha Kvaratskhelia scoret sitt ellevte mål for sesongen da han utlignet 12 minutter ut i andre omgang med et spektakulært frispark fra 30 meter.