De voorpagina van "Popular Daily" besteedt aandacht aan Linyi Party Discipline Studies and Education

Sinds het begin van de Party Discipline Study and Education, hebben alle afdelingen op alle niveaus in onze provincie zorgvuldig stevig georganiseerd en gepromoot, en nauw gecombineerd met de realiteit, onderwijs geleide partijleden en kaders om te leren en te begrijpen, en getransformeerde discipline regels in politiek bewustzijn in het politieke bewustzijn , bewustzijn en acties.

Onlangs organiseerde het provinciale ministerie van Handel een rapport over partijdisciplinaire studie en onderwijsadvies, waarbij relevante kameraden van de provinciale commissie voor discipline -inspectie en toezicht uitnodigen om speciale lezingen en counseling te geven om de „voorschriften voor de Communistische Partij van China” te bestuderen en te implementeren ” .De partijleden en kaders van de afdeling verklaarden unaniem dat het noodzakelijk is om het bewustzijn van discipline verder te versterken, zelfconstructies te versterken, immuuncapaciteiten te verbeteren, de discipline van ijzer bewust te transformeren in dagelijkse gewoonten en actienormen om de hoog -kwaliteitsontwikkeling van Shandong -activiteiten te bevorderen.

„Wat zijn de politieke discipline en wat zijn de schending van de politieke discipline?” Lees de „Yishui Party Banner Red” WeChat Public Account.

Yishui County voerde multi -vorm, multi -level, full -coverage leren, en bevorderde 2.336 gras -roots partytakken en 61.000 partijleden in de provincie om partijdiscipline en onderwijs te integreren in het dagelijkse leven.Stel een partijdisciplinaire studie- en onderwijscollege op, lanceer 12 onderwerpen van hoge kwaliteit, met veel gebieden zoals onderwijs en medische zorg, administratieve wetshandhaving, landbouw- en plattelandsgebieden en zakelijke omgeving om de pertinentie en effectiviteit van het leren van feestdiscipline en onderwijs.

„In de volgende stap zullen we het leren van de partijdiscipline en het onderwijs nauwkeurig combineren met de feitelijke problemen en de problemen, moeilijkheden en pijnpunten rond een groep mensen effectief oplossen en de effectiviteit van het leren van feestdiscipline en het onderwijs bevorderen.” .

Shandong Railway Investment Group heeft een schat aan leervervoerders en voert onderwijsactiviteiten van partijdiscipline uit met lokale overheidsafdelingen en deelname aan eenheden.”De bouwmanagementrelatie met de constructie- en supervisie -eenheden om de 'pro -pro -’ Clear 'te handhaven, is een belangrijke garantie voor de hoge -kwaliteit en efficiënte high -speed rail.” Het hoofdkantoor zei dat ze de voorschriften stevig moeten leren, de feestdiscipline moeten behouden en zich moeten verfijnen.

„Keer terug om integriteit te integreren, eerlijkheid moet worden opgeruimd, politieke mensen en de harten van de mensen zijn gericht …” Weihai Grand Theatre, zonder virtuele stoelen en applaus, werd hier opgevoerd.Sinds de ontwikkeling van partijdiscipline en onderwijs, heeft het district Wendeng de middelen van lokale integriteit diep ingegaan, het „meeslepende” historische toneeldrama gecreëerd en partijleden en kaders begeleid om bewust integriteit te respecteren en corruptie af te wijzen, en het echt te doen.

In de afgelopen dagen hebben alle afdelingen op alle niveaus continu de Wold of Warning Education verrijkt, waardoor waarschuwing opleiding kan overleven, nieuw en echt de geest binnenkomen.

„Gevallen om hen heen, de” Discipline herinnering „van de wetten en voorschriften, laat de partijleden en kaders worden gewaarschuwd terwijl ze begrijpen wat de discipline en regels van de partij zijn, wat kan worden gedaan, wat niet kan doen …” Onlangs, Qingyun Street in Xintai City werkt na het bekijken van de grafische tentoonstelling van typische gevallen van disciplinaire overtredingen en schendingen van wetten, de adjunct -directeur van het kantoor werd diep aangeraakt.

Xintai City integreert het leren van feestdiscipline en onderwijs in het dagelijks leven en wordt vaak begrepen. Term Stand „, bouw een solide afwijzing van corruptie en afweerveranderingen. Ideologische dam.

„Oom besteedt nooit aandacht aan de persoonlijke behandeling, niet speciaal …” Onlangs organiseerde het Changyi Municipal Committee van de CPPCC Party Leden en kaders van de voormalige residentie van de oprichter van generaal Li Fuze om integriteitseducatie uit te voeren en volgde Li Fuze’s neef Li Guozhang om de integriteit en zelfdiscipline en rode familiestijl van revolutionaire voorouders te leren.

Changyi verhuisde het klaslokaal naar de Bohai Sea Corridor Revolutionary Struggle Exhibition Hall, de „Red Horse Qu” op -site Teaching Base, enz., En organiseerde alle eenheden om meer dan 200 veldonderwijs- en waarschuwingsonderwijs uit te voeren.Besteed aandacht aan gelaagde classificatie, precieze druppelirrigatie, begeleiden partijleden en kaders naar zelfdiscipline en bevorder de transformatie van leren en onderwijs in de feitelijke resultaten van het bevorderen van centrumwerk en het bevorderen van hoog -kwaliteitsontwikkeling.