Het algemene kantoor van de Staatsraad stuurde de "implementatiemaatregelen voor het openbaar onderwijs van normaal onderwijs van de normale universiteit direct onder het ministerie van Onderwijs" en

Oorspronkelijke titel: Het algemene kantoor van de Staatsraad heeft de „implementatiemaatregelen voor het onderwijs van het onderwijs van het openbaar fonds van de normale Universiteit van het ministerie van Onderwijs” doorgestuurd en andere afdelingen van het ministerie van Onderwijs
Xinhua News Agency, Beijing, 14 juni. Enkele dagen geleden stuurde het algemene kantoor van de Staatsraad de „implementatiemaatregelen voor het openbaar onderwijs van normale studenten direct onder het onderzoek en de verbinding van normale studenten direct onder het ministerie van Onderwijs en andere Afdelingen van het ministerie van Onderwijs (hierna aangeduid als de „implementatiemaatregelen”).
De „implementatiemaatregelen” stelt voor dat vanaf 2024 de staat het openbare opleiding van leraren in het ministerie van Onderwijs heeft geïmplementeerd (4 jaar niet -gegradueerde en 2 jaar afgestudeerde studenten in het onderwijs). het contract en lesgeven.Het ministerie van Normale universiteit werft dit onderzoek aan om in contact te komen met publieke kosten en studenten om vooraf batch -toelating te implementeren. Regio’s om afgestudeerde studenten te cultiveren op het niveau van leraren in de basisschool.Nadat dit onderzoek de publieke kosten verbindt, na de eerste -jarige cursusstudie, volgens de resultaten van de algemene beoordelingsresultaten sinds de student, volgens het sorteren van de provincies van de provincie waar de studenten het afgelopen jaar later zijn gepubliceerd, werkt al meer dan 6 jaar in het basisonderwijs voor het basisonderwijs.
De „implementatiemaatregelen” vereist dat de inschrijvingstraining van door publiek gefinancierde leraren effectief verbonden moet zijn met de behoeften van de functies van leraren. diploma uitreiking.Het Department of Normal University zal na de functie van publieke uitgaven en leraren een professionele ontwikkelingsvolle servicemechanisme opzetten en ondersteuning blijven bieden.Alle locaties moeten voor ondersteuningsplannen voor professionele ontwikkeling gedurende vijf jaar en één cyclus formuleren en van plan zijn om de groei van de door het publiek gefinancierde leraren te cultiveren als de basisleiders van het onderwijs en leiders van basisscholen en middelbare scholen om de hervorming en ontwikkeling van lokaal basisonderwijs te bevorderen.
De „implementatiemaatregelen” verduidelijkt ook de specifieke vereisten van de invoer en uitgang van de overheidsuitgaven in dit onderzoek.
Bron: Xinhuanet
Rapport/feedback