Bescherming van het ingewikkelde examen van gehandicapten!Het ministerie van Onderwijs, samen met de relevante afdelingen, op deze manier ingezet

Het ingang van het National College begon gisteren (7e) in 2024. Nu is het examen aan de gang.Instellingen voor onderwijsexamens op verschillende plaatsen bieden redelijk en handig voor gehandicapte kandidaten voor gehandicapte kandidaten op het uitgangspunt van het waarborgen van de veiligheid van het onderzoek en de volgorde van de onderzoeksruimte.Wat zijn de details?Laten we samen eens kijken.

Zorg voor redelijk en handig voor gehandicapte kandidaten, waaronder:

Geef kandidaten voor visie uitgeschakeld met de huidige blinde teksttestdocumenten, grote testpapieren (inclusief grootschalige antwoorden) of gewone testpapieren.Hiermee kunnen kandidaten voor visie -gehandicapten de noodzaak dragen om de vragen te beantwoorden die nodig zijn voor de vragen, het blinde handschriftbord, de blinde teksttekeninggereedschap, de rubberen kussen, de blinde tekst van de opslagfunctie, de elektronische hulpmiddelen zonder opslagfuncties, de blinde stick , de tafellamp, de optische versterker en andere hulpmiddelen of apparatuur.

Kandidaten voor gehoorstoornissen zijn vrijgesteld van hoorzittingsexamens in vreemde talen.Kandidaten voor gehoorstoornissen mogen gehoorapparaten zoals gehoorapparaten en cochleaire implantaten vervoeren.

Gehandicapte kandidaten die mogen gebruiken om rolstoelen, aids, enz. Gedekte kandidaten met speciale behoeften te gebruiken, kunnen speciale tafels en stoelen nemen om het examen af ​​te leggen.

De testtijd van de visuele gehandicapte kandidaten die de blinde testpapieren gebruiken, worden met 50%verlengd op basis van de totale lengte van de test die in dit onderwerp is bepaald; van de grote testpapieren van het tekennummer of de algemene testpapieren kunnen niet normaal worden geschreven of zonder of niet. van de test.

Het omvat ook ander noodzakelijk en redelijk gemak dat kan worden verstrekt.

Een aantal redelijke en handige diensten helpt bij help speciale kandidaten moeten het examen afleggen

Meerdere testsites bieden ook actief een verscheidenheid aan redelijke en handige kandidaten voor kandidaten in nood en bieden hulp aan hen om het toelatingsexamen van de universiteit met succes af te ronden.

404 kandidaten die dit jaar deelnamen aan het toelatingsexamen van het college, hebben 21 van hen de „redelijke en handige” aanvraag aangenomen. enz. Redelijke en handige toepassing, de dag vóór het toelatingsexamen van het college, toen de kandidaat naar de onderzoeksruimte kwam, heeft het personeel van tevoren de hoogte van de tafel opsporen.

Pan Changjiang, president van de 31e Middle School van Yinchuan City: we hebben in het vroege stadium communicatie en aangemeerd met het Xingqing District Examination Center.Nadat we binnenkomen, kunnen we de kandidaat maaltijden bieden, inclusief rust.

Op de testlocatie van Victory No. 1 Middle School in Dongying City, de provincie Shandong, kwam een ​​kandidaat met een breuk van een enkel naar de wachtruimte in een rolstoel. Kandidaten om snel het onderzoeksgebied te passeren en de onderzoeksruimte binnen te gaan.

Chen Zican, hoofd van het Political and Education Office van Shengli No. 1 Middle School in Shandong: er zijn medewerkers die hen enkele minuten van tevoren naar de onderzoeksruimte hebben geleid voor elke test.Na elk examen zijn er speciaal personeel om ze naar de testlocatie te brengen, zodat ze soepel kunnen verlopen bij het toelatingsexamen van de universiteit.